Birkholm kirkegård ligger i forbindelse med Birkholm kirkesal, der blev opført i 1950'erne

Klik på de respektive afdelinger for at se gravstedsservitutterne.

Afdeling A består af traditionelle kistegrave. Afdelingen er kirkegårdens ældste og blev taget i brug ved kirkegårdens indvielse i 1950. Som karaktertræer er plantet fire paradisæbletræer.

Afdeling B består af helanonyme kistegrave i plæne. Det er meningen, at plænen skal henligge i let skygge af afdelingens karaktertræer, østrigsk fyr.

Afdeling C består af tre forskellige typer kistegrave: traditionelle kistegrave, kistegrave halvt i plæne halvt i vincabed og kistegrave i plæne med flad liggesten. Afdelingen blev taget i brug i 1978. Karaktertræerne består af ær, ahorn og løn, alle med smukke høstfarver om efteråret.

Afdeling D består af tre forskellige typer urnegrave: gravsted i staudebed med plads til to urner, gravsted i plæne med plads til to urner og flad liggesten og granitsøjler med fire separate grave om hver søjle. Afdelingen blev åbnet i maj 2014 og er tilplantet med egetræer, koreakorneller og japansk løn.  

Afdeling F består af urnegrave i plæne med plads til to urner og flad liggesten. I det tidlige forår står de højstammede rød- og hvidtjørn med et overvældende blomsterflor.

Afdeling G består af traditionelle urnegrave anlagt i cirkel og med plads til fire urner i hvert gravsted. Afdelingen er omkranset af høje thujahække.

Afdeling H er kirkegårdens helanonyme gravplads. Afdelingen blev anlagt i 1988 med fælles blomsterplads og magnolietræer og i ly af de brede bøgehække står bænke, man kan hvile sig på.

Afdeling K består af urnegrave i græsplæne med plads til en urne og en flad liggesten. På afdelingen er der plantet manna-ask, tulipantræer, trompetkrone, storfrugtet røn og ægte kastanjer; fritstående bøgehække opdeler afdelingen i mindre rum.

Afdeling L består af traditionelle urnegrave med plads til fire urner i hvert gravsted. Afdelingen er inddelt af bøgehække og gravstederne er adskilt af lave lavendelhække.

Afdeling LB består af børneurnegrave i græsplæne, med plads til to urner og en flad liggesten.

Afdeling O er udlagt som skovkirkegård til urnegrave med plads til to urner og en gravsten. Skovbunden er tilplantet med bregner, liljekonvaller, anemoner, skovmærker og kodrivere samt vinter- og stilkeg.

Afdeling P er udlagt som skovkirkegård til urnegrave med plads til to urner og en gravsten. Ligesom afdeling O er skovbunden tilplantet med bregner, liljekonvaller, anemoner, skovmærker og kodrivere samt vinter- og stilkeg.